Aktualno

1

15.11.2017, Sreda

Moravske Toplice zadovoljne z igro ne pa z organizacijo turnirja

Memorialni turnir ''Zima'' je najstarejši dvoranski turnir na Hrvaškem in poteka v Zelini, središču hrvaškega dogajanja v hokeju na travi. Zaradi neposredne bližine našim krajem je praviloma vsakoletno tudi udeležba klubov iz Slovenije. Letos sta se ga udeležila ekipi Moravskih Toplic z žensko ekipo in članska vrsta Triglava Predanovci.

 » Preberi več

2

08.11.2017, Sreda

Članice Moravskih Toplic brez poraza- a le tretje v Gradcu / Člani Moravskih Toplic potujejo na Finsko

Članice Moravskih Toplic, ki se zelo intenzivno pripravljajo da dvoranski turnir evropskega pokala, z udeležbo klubov iz osmih držav na Osnovni šoli 3, v Murski Soboti so gostovale na enem najstarejših dvoranskih turnirjev v srednji Evropi, v Gradcu, kjer so pred štirimi leti osvojile prvo mesto.

 » Preberi več

3

01.11.2017, Sreda

Jesen v znamenju Lipovcev

Tokratni hokejski konec tedna je bil precej razvlečen, saj so članice Moravskih Toplic svojo tekmo, ki bi morala biti na domačem igrišču odigrale že v četrtek in z pomlajeno in zelo zdesetkano ekipo bile prepričljivo

 » Preberi več

4

25.10.2017, Sreda

Vse dobro, razen vremena

Če bi si športniki ki igrajo na prostem izbirali termin v minulem vikendu kdaj si ne želijo igrati bi si zagotovo izbrali nedeljsko popoldne, ko je v deželi ob Muri najbolj lilo. A prav takrat sta se v športnem parku Terme 3000 udarili članski ekipi

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREMENovi albumi fotografij

Ne zamudite

Prijava na E-novice

   

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.