Aktualno

1

10.01.2018, Sreda

Pričakovati kaj več ne bi bilo realno

1. tekmovalni dan:

Slovenija : Slovaška 5:3 (2:1)
Strelke za Slovenijo: Danaja Škrilec, Lara Črnko, Petra Dervarič, Tjaša Vrečič in Laura Schmidlechner 

 » Preberi več

2

03.01.2018, Sreda

Začenja se hokejski cirkus

V minulih tednih smo več krat omenjali, da je letošnja zima za hokejiste nekaj posebnega. Tekmovanja si sledijo eno za drugim in prihajajoči vikend je prvi, ko se bodo hokejistke srečale z uro resnice.
Kot je že nekaj časa znano se bo turnirja ''Croatia open'' v žarišču hrvaškega hokeja na travi, v Zelini, udeležila slovenska

 » Preberi več

3

27.12.2017, Sreda

Izteka se leto, ko se je dogajala

Leto 2017 je v izdihljajih. Je že tako, da bo spet pustilo lepe in tudi slabe spomine. In tako bi ga verjetno označili tudi slovenski hokejisti na travi, pa čeprav smo si verjetno enotni, da je to bilo leto, ko se je dogajal hokej. Ni dileme, da je temu pretežno pripomoglo predsedovanje

 » Preberi več

4

20.12.2017, Sreda

Začetek dobrega hokeja se začne pri najmlajših

Skozi celotne sezone v vseh športnih disciplinah se prav redko zgodi, da bi v medije zašle informacije o šolskih tekmovanjih. A tako kot šteje v vseh športih, da je prav kvalitetno delo z mladimi garant za dobre rezultate v poznejših članskih selekcijah, velja to tudi v hokeju na travi. Morda še bolj, saj gre za zelo specifičen šport, tako v igri kot obremenjenosti telesa.

 » Preberi več

Hokejska oprema

Smo uradni distributer opreme Dita za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, ...

каталог ив рошеNOVO/NEW   NOVO/NEW

DITA KATALOG 2017-2018
DITA KATALOG 2017-2018: PALICE

DITA KATALOG 2017-2018: ČEVELJI, VARNOST, OBLAČILA, OSTALI OPREMA

 


Klikne na spodnji link za:
VDRŽEVANJE HOKEJSKE OPREMENovi albumi fotografij

Ne zamudite

Prijava na E-novice

   

Kratke novice

14.06. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras. Pri članicah pa je slava pripadla družini Dervarič, saj je Petra bila najboljša igralka in strelka, Sandra pa vratarka. Igralci selekcije U13 iz Moravskih Toplic so pobrali vso smetano. Nikola Prelič je bil najboljši igralec, Luka Rantaša najboljši strelec in Matic Zrim vratar.