Namenitev dela dohodnine

Dočakali smo končno in dopolnjeno vsebino seznama upravičencev do namenitve dela dohodnine za donacije. Na seznamu smo seveda tudi mi – Hokejski klub Moravske Toplice. Zdaj nam lahko vsi podporniki in člani namenite od leta 2021 naprej do 1,0% dohodnine, ki drugače ostane nerazporejena in jo država kasneje razdeli po svoji lastni presoji.

Torej Vas dodatno ne stane čisto nič. Denar je v bistvu že namenjen, le vi sami odločate komu bo ta denar namenjen. 

Obrazec si prenesete z naše spletni strani. Podpisano zahtevo je potrebno oddati na pristojni Finančni urad oziroma izpostavo in to osebno ali po pošti do konca koledarskega leta za tekoče leto, to je do 31.decembra. Zavezanci, ki imajo digitalno potrdilo pa lahko zahtevo oddajo elektronsko preko portala eDavki (po novem se da nameniti tudi brez digitalnega potrdila). Najenostavnejše vam je če kliknete spodnji link in vse izpolnite preko računalnik ali telefona.

Primer izpolnjenega obrazca v višini 1.0%:

Ime oziroma naziv upravičenca

Davčna številka upravičenca

Odstotek (%)

Hokejski klub Moravske Toplice

75047705

1,0

 

V kolikor ste zahtevo že podali, si lahko kadarkoli premislite in finančnemu organu podate novo zahtevo. Upoštevana bo zadnja veljavna zahteva, ki jo bo finančni organ prejel do 31. decembra tekočega leta oziroma bo do tega datuma oddana priporočeno po pošti.

Vašo zahtevo za namenitev dela dohodnine lahko kadarkoli spremenite oziroma podate kadarkoli tudi preko sistema eDavki na spletni strani https://edavki.durs.si, ter pisno ali ustno na zapisnik pri finančnem organu. Finančni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra leta, za katero se dohodnina odmerja. Zahteva velja do trenutka, ko finančni organ prejeme novo zahtevo ali preklic zahteve.

Sredstva, zbrana iz tega naslova, bodo porabljena v skladu s smernicami in statutom kluba.

Obrazci:

LINK do obrazca – kliknete na link, vpišete ime in priimek, vpišete vašo davčno številko, izberete HOKEJSKI KLUB MORAVSKE TOPLICE (75047705)

 

Članice

V ekipi ČLANIC trenutno sodelujejo naslednji:...

Člani

V ekipi ČLANOV trenutno sodelujejo naslednji:...

Ekipa U17

V ekipi U17 trenutno sodelujejo naslednji člani...

Ekipa U14

V ekipi U14 trenutno sodelujejo naslednji člani...

O klubu HK Moravske Toplice

Hokejski klub Moravske Toplice je trenutno najmlajši klub za hokej na travi v Sloveniji. Ustanovljen je bil decembra 1996, tako da smo že obeležili drugo desetletje delovanja kluba. Prva leta so v klubu igrali predvsem igralci, ki so prišli iz drugih klubov, deloma tudi iz sosednje Hrvaške, sedaj pa klub sam vzgaja lastne mlade igralce.

Kje smo

Hokejski klub Moravske Toplice, Kranjčeva ulica...