Članicam Moravskih Toplic in članom Triglava visoki zmagi

Minuli vikend v tekmah hokejskega prvenstva ni prinesel prav nič presenetljivega. Vsi rezultati so bili pričakovani in morda je še največ napetosti v tem, kdo bo prvak, saj imata tako Triglav kot Lipovci po dva poraza ob predvidevanjih, da bo ekipa Lipovcev do konca prvenstva v obeh srečanjih slavila proti skromni ekipi Moravskih Toplic. Tako bi naj po pričakovanjih zmagovalca odločala gol razlika. In tako smo po vrso let  spet v domačem prvenstvu dočakali kar precej napetosti.
V srečanju 17-letnikov so po pričakovanju slavili igralci Moravskih Toplic, ki imajo boljšo individualno kvaliteto pri igralcih te selekcije. Le ležernosti po prvem zadetku gre pripisati, da  razlika ni bila bistveni višja.  V primerjavi z prejšnjim srečanjem ekip članic Triglava in Moravskih Toplic so tokrat slednje bile bistveno boljše nasprotnice od domačink, ki so skozi srečanje imele zgolj nekaj priložnosti za strel na gol in tri kratke kote. Tokrat se je izrazito poznalo, da v ekipi ni bilo Argentinke, ki je v prvem srečanju dajala ritem igri Triglava.  Za povrh imajo v ekipi Triglava  igralko Emo  Vöröš na položaja branilca, namesto v zvezni vrsti, kjer bi lahko klubu dala več, saj je omenjena tehnično precej močna.
Posebna zgodba je srečanje članov istih ekip. Po zelo solidno odigranem dvoranskem prvenstvu je ekipa Moravskih Toplic v spomladanskem delu ena velika žalost. Ni pravih treningov, ni pravega pristopa, ne miselnosti in ponavadi se zdi, da se vsak ukvarja samo z sabo in se niti ne sekira ob tako bolečih porazih. Še bolj boleče stanje je da nekateri  igralci imajo povsem mačehovski odnos do kluba in ko vse to zberemo dobimo vzrok, zakaj se je število golov Triglava ustavilo pri petnajstih zadetkih.  Je pa tudi res, da v tem trenutku Triglav igra lep, hiter in domiselni hokej.
Prihajajoči vikend bo brez tekem domačega prvenstva, saj bodo odigrane tekme evropskega pokala.

U17
Triglav Predanovci : Moravske Toplice 0:8
strelke za M.Toplice: Egon Hegeduš 3, Neno Kuzma 2, Lan Gomboc in Tai Domjan 2.

Članice
Triglav Predanovci : Moravske Toplice 0:6
Strelke za M.Toplice: Danaja Škrilec 2, Lara Črnko 2, Vita Ošlaj in Tanja Könye.

Člani
Triglav Predanovci : Moravske Toplice 15:0
Strelci za Triglav:  A.Nemec 2, Nejc Potokar 5, Tadej Mikola 2, Mitja Dšuban, Dominik Štotl, Domen Dšuban 2, Nejc Andrejek, Sanchez N. Gaston.


Foto: mladi Nejc Andrejek je spet bil strelec na članski tekmi
(jč)