Članice Lipovec boljše od Moravskih Toplic

Predzadnji tekmovalni dan v prvenstvu hokeja na travi je pri nižjih selekcijah ponovno odpihnil tekmo 14-letnikov Lipovec in Moravskih Toplic. Potem ko so pri slednjih nekateri igralci končali z igranjem in je bolezen še dodatno zdesetkala omenjeno selekcijo je za sestavo ekipe bilo enostavno premalo kadra. Škoda, saj smo v prvi tekmi te selekcije videli zelo kvaliteten hokej. Enako velja tudi za selekcijo 17-letnikov. V lanskem letu so to bila kvalitetna srečanja z  negotovim rezultatom do zadnjega trenutka, v tej sezoni pa se pozna da je tudi tu odšlo nekaj nosilcev igre.
V drugem srečanju članic Lipovec in Moravskih Toplic smo videli izenačeno srečanje, v katerem so domače igralke izkoriščale priložnosti, v ekipi Moravskih Toplic pa enostavno ni igralke, ki bi trenutno lahko bila igralka odločitve in pol priložnosti spremenila v zadetek. Tako so  domačinke  še drugič zapored premagale igralke Toplic in so suvereno na vrhu tabele. Žal pa bo srečanje imelo še tretji polčas zaradi  administrativnih stvari v ekipi Lipovcev. A o tem kdaj drugič. V konkurenci članov istih ekip se je pričakovala suverena zmaga Lipovec. Žal nismo videli srečanja ki bi bili podobno prvemu dvoboju teh ekip, ki je bilo kvalitetno, zelo izenačeno in negotovo do konca. Vzrok za to je bila odsotnost več igralcev Moravskih Toplic predvsem iz obrambne vrste. Tako so igralci Lipovec še lažje prihajali do zadetkov in rezultat povsem realno prikazuje razmerje moči na igrišču.
Do konca jesenske sezone je še en tekmovalni dan. V nedeljo se bodo na igrišču v športnem parku v Predanovcih, kjer bo domačin ekipa Moravskih Toplic, pomerili najprej 17-letniki (ob13.15) zatem članice (ob 14.30) in za konec še člani (ob 15.30).Tudi za to člansko srečanje lahko povemo da je bilo bolj izenačeno kot je na koncu kazal rezultat.

U14
Lipovci : Moravske Toplice 3:0 b.b.

U17
Lipovci : Moravske Toplice 10:4
Strelci za Lipovce: Aljaž Baler, Marcel Stanko 3, Alen Maučec, Tim Pivar 2, Samo Vučko 2 in Žiga Štiblar.
Strelci za M.Toplice: Vito Vitez, Matic Zrim 2 in Egon Hegeduš.

Članice
Lipovci : Moravske Toplice 4:1
Strelki za Lipovce: Špela Berden 2 in Ana Vegič 2.
Strelka za M.Toplice: Ajša Kuzma.

Člani
Lipovci : Moravske Toplice 13:1
Strelci za Lipovce: Robert Mesarič 2, Martin Mesarič 2,Uroš Stanko 2, Luka vegič 3, Marcel Stanko 2, Alen Maučec in Boris Cigan.
Strelec za M.Toplice: Filip Bencik.
(jč)