Lipovci prvaki že pred koncem

Minuli vikend v hokejskem prvenstvu ni prinesel nič pretresljivega. Pred koncem prvenstva smo dobili oba prvaka v članski konkurenci in tako bo  prihajajoči vikend imel zgolj tekme prestižnega pomena.
v skladu z tradicijo so se spet najprej pomerili igralci selekcije U13 kjer so v konkurenci dveh kvalitetnih ekip tokrat slavili mladi hokejisti Moravskih Toplic. Na tekmi z tremi zadetki je bil edini strelec Mai Domjan, sicer mlajši brat kadeta Taia Domjana, ki bi v prihodnje lahko tudi bil eden od tistih hokejistov na katere se računa. V tekmi članic so spet slavile igralke Moravskih Toplic, a po prvi tretjini ni kazalo na tako visoko zmago gostij. Triglavanke so hitro povedle, mlade gostujoče igralke pa se niso znašle v dokaj ostri igri  domačink. Ko je Danaja Škrilec v 16.minuti izid poravnala so stvari stekle in samo v tej tretjini so članice Moravskih Toplic dosegle šest zadetkov in tekmo pripeljale suvereno do konca. Podoben tok tekme je imelo srečanje članov domačega Triglava in Lipovcev. Po prvi polovici so namreč igralci Triglava bili v rezultatski prednosti, v nadaljevanju pa je Boštjan Stanko izid poravnal in do konca tekme sta z bratom Urošem dosegla pet zadetkov, enega pa je prispeval Boris Cigan. Tudi tokrat je srečanje minilu zgolj z dvema zelenima kartonoma, kar pomeni dveminutno izključitev.
Do konca hokejskega prvenstva sta še dva kroga, ki bosta odigrana prihajajoči vikend. V soboto se bo dogajanje v Lipovcih začelo z tekmo kadetov Lipovec in Triglava Predanovci ob 14.30 uri. Zatem bo tekma članov Lipovec in Moravskih Toplic. Nedeljske aktivnosti pa se bodo začele z tekmami kadetov Moravskih Toplic in Triglava ob 15.30 uri, zatem pa bo še srečanje članskih ekip Moravskih toplic in Triglava. Dogajanje bo v Predanovcih. Po tem srečanju bo razglasitev rezultatov.

U13
Lipovci : Moravske Toplice 0:3
Strelec za M.Toplice: Mai Domjan 3.

Članice
Triglav Predanovci : Moravske Toplice 1:10
Strelka za Triglav: Daniela Gumilar.
Strelke za M.Toplice: Danaja Škrilec 3, Ana vegič 3, Nuša Rantaša, Tanja Könye in Petra Dervarič.

Člani
Lipovci : Triglav Predanovci 6:1
Strelci za Lipovce: Boštjan Stanko 2, Uroš Stanko 3 in Boris Cigan
Strelec za Triglav: Tadej Mikola.
(jč)